Zoekt u een op maat gemaakte website die makkelijk te beheren is?

Een aansluitend design

Een vormgeving speciaal gefocust op uw bedrijf, uw huisstijl en uw wensen. Wij zorgen dat de website perfect past bij uw bedrijf, vereniging, event of jezelf past. Dit doen wij door onderzoek van de branche, en al veel opgedane ervaringen van het ontwerpen voor verschillende branches (cosmetica, bouw, muziek, sport, scholen en nog veel meer).

Gebruiksvriendelijk voor bezoeker en beheerder

Een website moet zo efficient mogelijk zijn, de bezoeker moet zo snel mogelijk bij de informatie komen die hij/zij zoekt en ook dat de impuls ontstaat om het product/dienst aan te schaffen.

Daarnaast wilt u als u nieuwe updates, content, nieuwsberichten of acties heeft niet vast zitten aan een bedrijf die dit voor u update. Wij werken met het programma WordPress, waar het gemakkelijk is om de content zelf te bewerken als de website eenmaal af is. Hiervoor kunnen we een gemakkelijke en duidelijke PDF met uitleg leveren over hoe u dit moet doen.

Mobielvriendelijk

Aangezien vrijwel iedereen wel een smartphone heeft en steeds meer mensen overal online zijn is het belangrijk dat uw website ook voor mobiel goed werkt. Wij zorgen dat uw website ook op mobiel beschikbaar is en bezoekers ook op kleine schermen gebruik kunnen maken van uw website zonder problemen.

Verschillende opties

Heeft u nog geen idee? Wij kunnen beginnen met het samen met u bedenken en het leveren van verschillende snelle concepten en schetsen van ideeën tot er een plan staat hoe alles eruit gaat zien voordat we aan de slag gaan. Ook kunnen wij een mooie deal maken met een combinatie van een logo, visitekaartje, eventuele flyers en professionele bedrijfsfoto’s voor een voordelige bundel-prijs.

Heeft u al een huisstijl? Wij kunnen van uw huisstijl omzetten tot een website die perfect bij uw bestaande vormgeving past en aansluit bij uw bedrijf, vereniging, event of uzelf.

Heeft u al de basiskennis van WordPress? Wij kunnen ook voor u de website opzetten en een opzet maken dat u deze zelf kunt vullen door middel van het simpel plaatsen van plaatjes en teksten op de aangegeven gebieden.

Bent u zelf vormgever? Dan kunnen wij ook aan de slag met een aangeleverd template of schets. Zo komt uw idee tot leven zonder dat het u enige moeite kost.

Spreek een bericht in na de piep..

Start typing and press Enter to search