Een vormgeving die bij u past,

Logo Brac
LOGO EN HUISSTIJL ONTWERP
Zandstock Advertentie
GRAFISCH ONTWERP & DTP
mermaids
ILLUSTRATIES

Wij zijn gespecialiseerd in grafisch vormgeven en hebben daarbij ontzettend veel training gehad in illustreren en websites bouwen. Wij werken nu nog voor een wat lager tarief, omdat we zelf nog in de portfolio opbouwende fase zitten. Dat zegt overigens niets over de kwaliteit. We zijn Purple Stickman pas begonnen op het moment dat we zeker wisten dat we als echte professionals aan de slag konden. En die tijd is aangebroken.

Bent u toe aan iets nieuws?

U heeft al langere tijd een bedrijf, weet hoe belangrijk het is om een goede uitstraling te hebben en dat presentatie alles betekent. Maar past deze stijl nog wel bij het bedrijf? Bent u toe aan iets nieuws? Iets fris? Dan bent u bij Purple Stickman aan het juiste adres!

Wij schuiven graag met een kopje koffie of thee met u aan en bespreken de nieuwe mogelijkheden en kijken welke punten wij kunnen verbetering kunnen aanbrengen. Mocht u graag een re-styling willen van de huidige huisstijl dan kijken wij wat er mogelijk is.

Net begonnen?

U bent net bezig met een gloednieuw bedrijf, alles komt langzaam op gang maar u heeft nog geen huisstijl. Dan helpt Purple Stickman u graag verder!

Wij kunnen alles voor u ontwerpen. Van een complete huisstijl (logo, visitekaartje, briefpapier en website) tot aan social media uitingen, posters, flyers en nog veel meer! Wees niet bang om vragen te stellen aangezien Purple Stickman vragen met open armen ontvangt en hier graag naar mogelijkheden zoekt om uw aanvraag werkelijkheid te maken.

Aan de hand van de verkregen informatie maken wij diverse voorstellen. In overleg wordt de uiteindelijke richting bepaald en werken wij de voorstellen voor u uit.

Spreek een bericht in na de piep..

Start typing and press Enter to search